Viewed 54 times 0 Answers
0
من امروز نامه بایو گرفتم ، ایا منتظر بشم جواب پذیزش اولیه بیاد یا هرچه زودتر برای انگشت نگاری اقدام کنم؟
2020-11-28 18:07:43 Montreal اداری # #انگشت نگاری #نامه بایو
Similar Question:
#
#انگشت نگاری
#نامه بایو

من و همسرم فرم درخواست شناسنامه ايراني بي بي جان بلاخره موفق شديم پر كنيم حالا تنها مشكل و سوالمون اينه كه چه مداركي لازم پست كنيم و هزينه اش چقدر چون تو سايت ما چيزي متوجه نشديمم ، ممنون ميشم اگه تجربه اي داريد تو اين زمينه منو و راهنمايي كنيد ?❤️
2021-09-01 23:52:00 #Toronto [من و همسرم] اداری

اجازه خروج همسر اگر در كانادا توسط نوتاتي پابليك نوتارايز بشه ايران قبول داره يا حتما بايد از طريق واشنگتن اقدام كرد ؟
2021-06-28 04:02:24 #Montreal [واشنگتن] اداری

کنسولگری انگلیس در مونترال انگشت نگاری نمیکنه ؟ باید حتما بریم اتاوا ؟
2021-06-16 06:40:41 #Montreal [انگشت نگاری] اداری

کسی میدونه مراحل انگشت نگاری چی هست ؟
2021-02-09 16:26:13 #Montreal [مراحل انگشت نگاری ][انگشت نگاری] اداری

بعد از انگشت نگاری یه ترکینگ نامبر به ایمیلم فرستاده شده ،گفته شده که در تاریخ ۱۴ دسامبر مدارک من به VAC فرستاده شده و برای اطلاعات بیشتر به VAC تماس بگیریم و یا آنلاین چت کنیم این به چه معنی است؟
2020-12-26 08:12:32 #Montreal [انگشت نگاری][ترکینگ نامبر][VAC ] اداری

من و همسرم فرم درخواست شناسنامه ايراني بي بي جان بلاخره موفق شديم پر كنيم حالا تنها مشكل و سوالمون اينه كه چه مداركي لازم پست كنيم و هزينه اش چقدر چون تو سايت ما چيزي متوجه نشديمم ، ممنون ميشم اگه تجربه اي داريد تو اين زمينه منو و راهنمايي كنيد ?❤️
2021-09-01 23:52:00 #Montreal

من امروز رفتم دوره mba ثبت نام کردم که این دوره توسط یک موسسه ای برگزار میشه و ازمون داره یک گواهینامه با ترجمه رسمی دادگستری صادر میکنه بنظرتون خوبه؟
2020-12-26 09:06:15 #Montreal اداری[گواهینامه ] اداری[mba ] اداری

از دوستان کسی در خصوص دلیل پایین اومدن امتیاز کردیت میتونه راهنمایی کنه؟ من از فوریه پارسال تا الان ۲۰ امتیاز از دست دادم و اصلا دلیلش رو نمیدونم. از ماه قبل یعنی نوامبر تا امروز بیشتر از ۱۰ امتیاز کم شده و تنها کاری که من با کردیت کارتم کردم گرفتن اینترنت و خط تلفن بود که alertچک کردن رو دریافت کردم. واقعا نمیدونم چه اتفاقی داره میوفته؟؟!!
2021-01-20 16:59:40 #Montreal اداری[کردیت ] اداری[اینترنت ] اداری

2021-09-01 23:52:00 #Montreal

از امیگریشن برای من ایمیل اومده بود که باید دوباره بایومتریک بدم. مبلغ رو پرداخت کردم نوشته بود بعد از دریافت مبلغ بهتون میگیم چیکار کنین. الان یک هفته اس جوابی دریافت نکردم. تجربه ای در این زمینه داشتین که چقدر طول میکشه؟
2020-12-12 08:03:45 #Montreal اداری[انگشت نگاری] اداری[بایومتریک ] اداری

من به تازگي ورك پرميت گرفتم ولي هنوز جايي مشغول به كار نشدم، الان ميخوام براي تمديد ويزا اقدام كنم، در قسمت فرم اپلاي براي ويزا بايد نوع ويزا رو visitor بزنم يا worker؟
2021-04-25 03:33:35 #Montreal